Известие

Collapse
No announcement yet.

Румолене от съединителя на 147 16V JTDm 150hp

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какво имаш предвид под "нови полуоски"?
    Да са сменени моите? Или се прецакват, със смяната на магарето?
    Румен сменя всичко, съмнявам се да е пипал той.
    Иначе слагам селения 5w40, за да пали по-лесно в студено време.

Не знам дали тракането се появява само при топла кола, но онзи ден, след като запалихме заедно с Румен, след като цяла нощ беше стояла навън и врътнахме едно кратко кръгче, нямаше хлоп, нямаше троп. Затова му я оставих, да я загрее и прегледа, когато има повече време. Днес я е карал и казва, че е вътрешното каре. А защо попритропва, макар и глухо, като е спряла и изключена от скорост, не знам. Румен казва, че съединителят е ок, за майовика не зная, ще питам като се видим после.
    Last edited by bikerider; d.m.y г., 12:25.

Comment

Говори ти за масло в СК

Comment

Темата е на колегата novice, след това пост номер 8 се появява bikerider ! Та се питам двамата какво сменявате?
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          Темата е на колегата novice, след това пост номер 8 се появява bikerider ! Та се питам двамата какво сменявате?
          хах, нищо, имах стара регистрация тук, без да искам на телефонa, от който пиша в момента, съм останал логнат с нея и даже не съм забелязал. Аз съм си. (peace)

Comment

Та Румен поправи карето и чашката и румоленето изчезна. Не е било нито съединителят, нито маховика, за щастие и засега...
            За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...

Comment

Working...
            X